Aspecte de luat in considerare atunci cand urmeaza sa achizitionezi echipamente HoReCa

Echipamentele HoReCa reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte carora trebuie sa le acorzi atentie atunci cand conduci un lant de rastaurante, o pizzerie sau un hotel. In momentul in care te decizi sa imbunatatesti bucataria localului tau, cu siguranta iti doresti sa faci o investitie inteligenta care sa contribuie la cresterea profitului. Ei bine, pentru a te asigura ca iei intotdeauna decizia corecta privind business-ul tau, iata ce aspecte trebuie sa ai in vedere atunci cand urmeaza sa achizitionezi echipamente HoReCa:

Bugetul

Daca iti doresti sa te bucuri de o bucatarie echipata corespunzator, investitiile pot fi colosale. De aceea este foarte important sa iti calculezi cu atentie bugetul pe care il poti pune la dispozitie. In functie de acesta, poti alege echipamente horeca profesionale sau echipamente horeca second hand. 

Pozitionarea localului pe piata

Pozitionarea localului pe piata este in stransa legatura cu produsele vandute sau serviciile oferite. Astfel, trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

  • Localul este exclusivist, iar serviciile si produsele sunt destinate publicului cu potential financiar;
  • Localul are preturi medii, destinate clientilor cu venituri medii;
  • Localul are preturi mici si este ideal pentru publicul cu astfel de venituri.

In functie de aceste aspecte, te poti decide asupra echipamentelor potrivite. Astfel, daca localul tau este unul exclusivist, atunci cu siguranta trebuie sa optezi pentru echipamente horeca profesionale. Daca, insa, preturile restaurantului tau sunt mici, iar clientii sunt cei care au venituri sub medie, cu siguranta te poti orienta chiar si asupra unor echipamente horeca second hand.

Beneficiile oferite dupa achizitie

Consultanta, montaj, perioada de garantie, testare, toate acestea reprezinta beneficiile oferite dupa achizitia echipamentelor horeca. Mai mult decat atat, daca bucataria este amenajata astfel incat echipamentele sa fie la vedere, trebuie, fara doar si poate, sa pui accent si pe aspect.

Functionalitatea este un alt factor important pe care trebuie sa il ai in vedere, indiferent de tipul clientilor restaurantului tau. Daca acestea nu dispun de garantie sau se defecteaza, in mod cert profitul tau va fi afectat.

Concurenta

Este foarte important sa iti cunosti concurenta si mai mult decat atat, sa incerci s-o depasesti. Existenta altor locaruri de genul celui condus de tine iti poate influenta in mod cert performanta, dar si profitul.

Unul dintre aspectele prin care te poti diferentia de concurenta este reprezentat de echipamentele profesionale.

Business-ul tau din domeniul HoReCa va avea doar de castigat daca alegi sa achizitionezi echipamentele potrivite. Cele profesionale reprezinta, intr-adevar, o investitie mare, mai ales daca ai un buget mic, insa va fi o investitie de durata. In felul acesta, vei avea garantia calitatii. In fond, te vei bucura de rezultate si performanta!

Nici echipamentele horeca second hand nu sunt de neglijat atunci cand ai un buget limitat. Tot ce trebuie sa faci este sa iei in considerarea aspectele mentionate anterior, si in felul acesta vei fi sigur ca faci alegerea corecta!

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by