ARAGAZ 6 OCHIURI GAZ + CUPTOR MAXI GAZ 105 x 53 CM- LINIA DE SOLUȚII – MODEL K4GCUS15FFM ATA


Arzătoare etanșe cu flacără stabilizată cu o singură coroană (8 kW fiecare).

Descriere

Gama S900 de la ATA este cea mai performantă și puternică linie de bucătărie a noastră. Cu arzătoarele sale puternice și suprafața de lucru robustă 20/10, este soluția ideală pentru bucătarii pretențioși și bucătăriile cu productivitate ridicată.

DESCRIEREA PRODUSULUI
Cadru din oțel inoxidabil. Butoane din plastic termoset atermic cu margini utile serigrafiate. Ușă turnată pentru cuptor cu perete dublă și mâner rezistent.

Încălzire obținută prin arzătoare etanșe cu flacără stabilizată cu o singură coroană (8 kW fiecare). Fiecare arzător este prevăzut cu un robinet de gaz de siguranță, care permite reglarea puterii de la maxim la minim. Siguranta asigurata de un termocuplu mentinut activ de flacara arzatorului.

Grile de suprafata din fonta acoperite cu material de protectie si arzatoare caracterizate prin corp din otel inoxidabil si capace de arzator din nichel-alama.

Grile de suprafață plasate pe suprafețe turnate cu margini rotunjite și arzătoare etanșe la apă pentru o curățare ușoară.

Cuptor pe gaz MAXI (105 x 53 cm), potrivit pentru 3 tavi de copt 1/1 GN. Gratar detasabil din otel inoxidabil cuptor. Podeaua cuptorului realizata dintr-o tabla groasa de otel intarita de o serie de nervuri.

Izolarea camerei de gătit și a ușii cuptorului asigurată de un strat de fibră ceramică rezistentă la temperaturi ridicate.

Creștere rapidă a temperaturii și reținere a căldurii obținute printr-un arzător cu flacără stabilizată de înaltă performanță cu difuzor integrat, potrivit pentru a lucra la temperaturi ridicate. Aprindere prin scanteie electrica functionand la 230V 1 faza + neutru. Arzatorul cuptorului este echipat cu o supapa de gaz termostatica care permite reglarea temperaturii pana la 300°C. Siguranta asigurata de un termocuplu mentinut activ de flacara arzatorului.

Blat turnat din oțel inoxidabil AISI 304 cu margini rotunjite pentru o curățare ușoară. Panouri frontale, laterale și din spate din oțel inoxidabil.

Finisarea blatului de lucru tăiată cu laser pentru potrivire „cap-la-cap” și prindere de legare.

Testat cu gaz natural sau GPL, conform nevoilor utilizatorului.

Picioare din oțel inoxidabil reglabile pe înălțime.

Accesorii disponibile la cerere.

SPECIFICATII TEHNICE
Latime: 1200 mm
Adâncime: 900 mm
Inaltime: 850 mm
Greutate: 166 kg
Volum: 1,43 m³
Putere pe gaz: 56,50 kW

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ARAGAZ 6 OCHIURI GAZ + CUPTOR MAXI GAZ 105 x 53 CM- LINIA DE SOLUȚII – MODEL K4GCUS15FFM ATA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by