ARAGAZ 6 OCHIURI GAZ + CUPTOR 2/1 GN GAZ+ CABINET DESCHIS LINIA PERFORMANTA – MODEL K4GCUP15FF ATA


Arzătoare etanșe cu flacără stabilizată cu coroană dublă cu diferite puteri nominale (6 kW și 10 kW)

Descriere

Gama S900 de la ATA este cea mai performantă și puternică linie de bucătărie a noastră. Cu arzătoarele sale puternice și suprafața de lucru robustă 20/10, este soluția ideală pentru bucătarii pretențioși și bucătăriile cu productivitate ridicată.

DESCRIEREA PRODUSULUI
Cadru din oțel inoxidabil. Butoane din plastic termoset atermic cu margini utile serigrafiate. Ușă turnată pentru cuptor cu perete dublă și mâner rezistent.

Încălzire obținută prin arzătoare etanșe cu flacără stabilizată cu dublă coroană cu puteri diferite (6 kW și 10 kW). Fiecare arzător este prevăzut cu un robinet de gaz de siguranță, care permite reglarea puterii de la maxim la minim. Siguranta asigurata de un termocuplu mentinut activ de flacara arzatorului.

Grile de suprafață și arzătoare din fontă RAAF emailată mată, rezistentă la alcalii, acizi și foc.

Grile de suprafață plasate pe suprafețe turnate cu margini rotunjite și arzătoare etanșe la apă pentru o curățare ușoară.

Evacuarea blatului de lucru prin preaplin disponibilă la cerere pentru a accelera operațiunile de curățare.

Cuptor pe gaz 2/1 GN și dulap deschis. Gratar detasabil din otel inoxidabil cuptor. Podeaua cuptorului realizata dintr-o tabla groasa de otel intarita de o serie de nervuri.

Izolarea camerei de gătit și a ușii cuptorului asigurată de un strat de fibră ceramică rezistentă la temperaturi ridicate.

Creștere rapidă a temperaturii și reținere a căldurii obținute printr-un arzător cu flacără stabilizată de înaltă performanță cu difuzor integrat, potrivit pentru a lucra la temperaturi ridicate. Arzatorul cuptorului este echipat cu o supapa de gaz termostatica care permite reglarea temperaturii pana la 300°C. Siguranta asigurata de un termocuplu mentinut activ de flacara arzatorului.

Blat turnat din oțel inoxidabil AISI 304 cu margini rotunjite pentru o curățare ușoară. Panouri frontale, laterale și din spate din oțel inoxidabil.

Finisarea blatului de lucru tăiată cu laser pentru potrivire „cap-la-cap” și prindere de legare.

Testat cu gaz natural sau GPL, conform nevoilor utilizatorului.

Picioare din oțel inoxidabil reglabile pe înălțime.

Accesorii disponibile la cerere.

SPECIFICATII TEHNICE
Latime: 1200 mm
Adâncime: 900 mm
Inaltime: 850 mm
Greutate: 178 kg
Volum: 1,43 m³
Putere pe gaz: 56,50 kW

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ARAGAZ 6 OCHIURI GAZ + CUPTOR 2/1 GN GAZ+ CABINET DESCHIS LINIA PERFORMANTA – MODEL K4GCUP15FF ATA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by