ARAGAZ 6 OCHIURI GAZ + CUPTOR 1/1 GN GAZ -MODEL K6GCU15FF ATA


Arzătoare cu flacără stabilizată cu o singură coroană,

Descriere

Cu gama S600, ATA vă oferă ceva unic: o bucătărie mică, dar cu același potențial ridicat ca și instalațiile de gătit mai mari. O garanție a unui serviciu rapid, dar de calitate, care este de cea mai mare importanță pentru satisfacția clienților din lumea gustărilor.

Cadru din oțel inoxidabil. Ușă turnată pentru cuptor cu perete dublă și mâner rezistent. Butoane din plastic termoset atermic.

Încălzire obținută prin arzătoare cu flacără stabilizată cu o singură coroană cu puteri diferite.

Fiecare arzător este prevăzut cu un robinet de gaz de siguranță, care permite reglarea puterii de la maxim la minim. Siguranta asigurata de un termocuplu mentinut activ de flacara arzatorului.

Grile de suprafata din otel acoperite cu material de protectie si arzatoare caracterizate prin corp din otel inoxidabil si capace de arzator din nichel-alama.

Grile de suprafață plasate pe suprafețe turnate cu margini rotunjite și arzătoare etanșe la apă pentru o curățare ușoară.

Cuptor pe gaz 1/1 GN și dulap deschis. Gratar detasabil din otel inoxidabil cuptor. Podeaua cuptorului realizata dintr-o tabla groasa de otel intarita de o serie de nervuri.

Izolarea camerei de gătit și a ușii cuptorului asigurată de un strat de fibră ceramică rezistentă la temperaturi ridicate.

Creștere rapidă a temperaturii și reținere a căldurii obținute printr-un arzător cu flacără stabilizată cu difuzor integrat de înaltă performanță, potrivit pentru a lucra la temperaturi ridicate.

Aprindere prin scanteie electrica functionand la 230V 1 faza + neutru.

Arzatorul cuptorului este echipat cu o supapa termostatica de gaz care permite reglarea temperaturii pana la 300°C. Siguranta asigurata de un termocuplu mentinut activ de flacara arzatorului.

Finisarea blatului de lucru tăiată cu laser pentru potrivire „cap-la-cap” și prindere de legare.

Picioare din oțel inoxidabil reglabile pe înălțime.

Testat cu gaz natural sau GPL, conform nevoilor utilizatorului.

Accesorii disponibile la cerere.

SPECIFICATII TEHNICE
Latime: 900 mm
Adâncime: 600 mm
Inaltime: 280 mm
Greutate: 47 kg
Volum: 0,73 m³
Putere gaz: 35,50 kW

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ARAGAZ 6 OCHIURI GAZ + CUPTOR 1/1 GN GAZ -MODEL K6GCU15FF ATA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by