ARAGAZ 4 OCHIURI GAZ + CUPTOR 2/1 GN +GAZ TOP SOLID GAZ-MODEL K7GCTP15FF ATA


Suprafață groasă de gătit din fontă

Descriere

Conceput pentru restaurante à la carte, bistrouri, hoteluri de tip boutique sau baruri de vin cu sedinte de degustare, gama S700 de la ATA ofera tehnologie, confort si siguranta, si permite performante ridicate in spatii reduse.

DESCRIEREA PRODUSULUI:

Cadru din oțel inoxidabil. Ușă turnată pentru cuptor cu perete dublă și mâner rezistent. Butoane din plastic termoset atermic.

Suprafata groasa de gatit din fonta cu margini rotunjite realizata dintr-o singura turnare. Inserție rotundă centrală de ridicare. Arzator central rotund din otel inoxidabil, potrivit pentru lucrul la temperaturi ridicate. Temperatura maxima de aproximativ 500°C in cel mai fierbinte punct central, scade usor catre margini datorita diferitelor zone de temperatura izoterme.

Încălzire obținută prin arzătoare etanșe cu flacără stabilizată cu coroană suprapusă, cu puteri diferite (6,2 kw și 8,5 kw).

Fiecare arzător este prevăzut cu un robinet de gaz de siguranță, care permite reglarea puterii de la maxim la minim. Siguranta asigurata de un termocuplu mentinut activ de flacara arzatorului pilot.

Grile de suprafata si arzatoare din fonta emailata RAAF mat alcalin, acid si rezistenta la foc.

Grile de suprafata plasate pe suprafete turnate cu margini rotunjite pentru curatare usoara si evitarea revarsarii lichidelor.

Tavi turnate din otel inoxidabil cu margini rotunjite, plasate sub arzatoare pentru curatare usoara.

Cuptor pe gaz 2/1 GN și dulap deschis. Gratar detasabil din otel inoxidabil cuptor. Podeaua cuptorului realizata dintr-o tabla groasa de otel intarita de o serie de nervuri.

Izolarea camerei de gătit și a ușii cuptorului asigurată de un strat de fibră ceramică rezistentă la temperaturi ridicate.

Creștere rapidă a temperaturii și reținere a căldurii obținute printr-un arzător cu flacără stabilizată cu difuzor integrat de înaltă performanță, potrivit pentru a lucra la temperaturi ridicate.

Arzatorul cuptorului este echipat cu o supapa termostatica de gaz care permite reglarea temperaturii pana la 300°C. Siguranta asigurata de un termocuplu mentinut activ de flacara arzatorului.

Finisarea blatului de lucru tăiată cu laser pentru potrivire „cap-la-cap” și prindere de legare.

Picioare din oțel inoxidabil reglabile pe înălțime.

Testat cu gaz natural sau GPL, conform nevoilor utilizatorului.

Accesorii disponibile la cerere.

SPECIFICATII TEHNICE
Latime: 1200 mm
Adâncime: 700 mm
Inaltime: 850 mm
Greutate: 170 kg
Volum: 1,15 m³
Putere gaz: 42,90 kW

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ARAGAZ 4 OCHIURI GAZ + CUPTOR 2/1 GN +GAZ TOP SOLID GAZ-MODEL K7GCTP15FF ATA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by