ABATITOR – 7 GN 1/1
lei12,875.00lei16,224.00 (-21%)
– Capacitate: 7 GN 1/1 sau 7 tăvi 600×400 mm
– Dimensiuni interioare cameră: 610x410x760 mm
– 7 rafturi, distanța între rafturi 105 mm
– Capacitate răcire la +3° C: 25 kg
– Capacitate congelare la -18°C: 20 kg
– Greutate: 90 kg
GEX HI – 232194 230 V 1490 W dim. 750x740x(H)1260/1290 mm
Permite răcirea rapidă sau înghețarea felurilor de mâncare
pregătite.
– Răcire de la 70°C la 3°C (90 min), de la 70°C la -18°C (240 min) sau
într-un timp prestabilit (fără a indica temperatura țintă).
– Carcasa exterioară și camera interioară sunt din oțel inoxidabil de
înaltă calitate.
Garantie 1 an
Pret afisat fara TVA
Termen de livrare 14-21 zile lucratoare
– Permite răcirea rapidă sau înghețarea felurilor de mâncare
pregătite.
– Răcire de la 70°C la 3°C (90 min), de la 70°C la -18°C (240 min) sau
într-un timp prestabilit (fără a indica temperatura țintă).
– Carcasa exterioară și camera interioară sunt din oțel inoxidabil de
înaltă calitate.
– Cameră interioară are colțuri rotunjite pentru o curățare mai ușoară.
– Răcire forțată cu auto-dezghețare, compresor amplasat sub cameră.
– Izolație de spumă poliuretanică cu grosime de 60 mm.
– Capac detașabil.
– Ușă cu închidere automată și garnitură magnetică.
– Control de temperatură digital cu afișaj.
– Sonde incluse.
– 4 picioare ajustabile din oțel inoxidabil.
– Clasa climatică: SN-T
– Agent de răcire: R404a / R507.
Răcire rapidă de la +90°C la +3°C
Acest proces ajută la scăderea temperaturii alimentelor la valoarea
sigură de +3°C, într-un timp adecvat, în conformitate cu standardele
HACCP.
Viteza de răcire adecvată ajută la reducerea înmulțirii bacteriilor
în intervalul +65°C / +10°C.
Acest tip de răcire ajută la menținerea calității, culorii și mirosurilor
alimentelor și prelungește perioada de depozitare.
Congelare rapidă de la +90°C la -18°C
Sistemul puternic de congelare și aerul de -40°C introdus în cameră
duc la scăderea rapidă a temperaturii din interiorul alimentelor,
până la -18°C.
Împiedică apariția unor cristale de gheață mari, ce dăunează structurii
interne a alimentelor.
Congelarea rapidă are ca rezultat un număr mare de cristale mici,
ce păstrează proprietățile originale ale alimentelor: aromă, culoare,
textură și nutrienți, și ajută la prelungirea perioadei de depozitare.
Reviews
There are no reviews yet.