Care sunt cele mai impactante idei de decorare a unui tort artistic?

Probabil esti proprietarul unei cofetarii la inceput de drum. Principalul scop este sa atragi primii clienti cu cele mai atractive prajituri expuse in vitrina ta. Atunci cand prepari un tort, cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont este gustul. Cu toate acestea, modul in care a fost decorat va fi motivul principal care care o persoana va lua decizia sa il incerce. La inceput, cel mai important este sa iti creezi o baza de clienti fideli pentru cofetaria ta. Din acest motiv, iata care sunt cele mai impactante idei de decorare a unui tort artistic, astfel incat sa atragi primele persoane care vor incepe sa cumpere produsele tale de cofetarie.

Decorare tort cu fructe- contrast echilibrat

 Atunci cand desfasori un proces de decorare al tortului cu fructe, ai nevoie sa tii cont de anumite principii de estetica. In primul rand, este necesar sa creezi un contrast echilibrat. Prin urmare, cea mai simpla tehnica pe care o poti aplica este sa construiesti o suprafata alba a tortului. Alegerea fructelor pentru procesul de decorare al tortului cu fructe este dificil, deoarece nu toate aceste piese de decor se prezinta intr-o cromatica echilibrata. In acest sens, trebuie sa construiesti o imagine minimalista. Opteaza pentru cateva bucati de fructe de dimensiuni mici pe care sa le asezi pe marginea prajiturii tale. Apoi, amplaseaza in centru o bucata de fruct care va atrage atentia privitorului. In acelasi timp, trebuie sa tii cont de volumul pieselor de decor. Atunci cand alegi sa folosesti fructe de dimensiuni mici, este necesar sa stabilesti o distanta considerabila intre piesele decorative. In schimb, volumele mari se amplaseaza in functie de distante reduse. In caz contrar, vei obtine o compozitie cu numeroase spatii goale care va afecta semnificativ ansamblul estetic al prajiturii. In procesul de decorare al unui tort cu fructe ai optiunea de a crea un mini curcubeu pe suprafata prajiturii. Cu ajutorul acestei tehnici, poti evidentia inocenta compozitiei albe, iar forta de contrast a pieselor de decor va reusi sa confere prajiturii tale un aer creativ si complex.

Decorare tort cu ciocolata- un ansamblu neutru

In procesul de decorare al unui tort de ciocolata, este necesar sa respecti principiul cromaticii simpliste si a formelor echilibrate. Poate fi dificil sa gasesti alternativele de culoare potrivite pentru aceasta prajitura. Din acest motiv, exista optiunea de a simplifica acest proces cu ajutorul dispunerii echilibrate a formelor si modelelor de ciocolata pe suprafata sa. In procesul de decorare al unui tort cu ciocolata, poti folosi un distribuitor de ciocolata, astfel incat sa evidentiezi prajitura pregatita de tine. Modelul standard este reprezentat de dispunerea aleatorie a liniilor de ciocolata pe suprafata tortului. Cu toate acestea, poti construi numeroase modele cu ajutorul acestui utilaj. Indiferent in ce maniera alegi sa distribui ciocolata pe suprafata tortului, este important sa realizezi un echilibru. Atata vreme cat maniera de dispunere este echilibrata, vei reusi sa pui in valoare structura prajiturii. In acelasi timp, ai si varianta de a aseza diferite forme din ciocolata pe suprafata respectiva. Florile, conglomeratele din bomboane sau alternarea neutra de ciocolata alba si neagra te va ajuta sa evidentiezi complexitatea prajiturii tale prin intermediul detaliilor minimaliste.

Asadar, lasa-te inspirat de cele mai impactante idei pentru procesul de decorare al unui tort si atrage primii tai clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu