Beneficiile sucurilor naturale in sezonul rece. De ce sa le incluzi in meniul restaurantului tau

Sezonul rece se aproprie cu pasi repezi asa ca in aceasta perioada, nutritia este foarte importanta.

Supermarket-urile au inregistrat mai multe vanzari prin intermediul sucurilor naturale. Insa in anii anterior, s-au observat cresteri, in special, pe timp de iarna.

Poti folosi aceasta informatie in favoarea business-ului tau. Poate fi una dintre cele mai bune strategii pe care le poti adopta pentru afacerea ta.

Astfel, alege dintr-o lista de storcatoare pe cel potrivit nevoilor tale si pregateste-le clientilor cele mai sanatoase si gustoase sucuri naturale in sezonul rece.

Beneficiile sucurilor naturale in sezonul rece

Beneficiile sucurilor naturale sunt, in general, aceleasi ca si in cazul fructelor sau ale legumelor folosite pentru obtinerea sucului. Procesul de stoarcere adauga si alte calitati bauturilor precum:

  • Poti face un  mix de legume si fructe;
  • Sucul este mai usor de digerat si de consumat spre deosebire de fructele sau legumele in stare naturala.

Asadar, iata cum reusesc sucurile naturale sa contribuie la sanatatea persoanelor care aleg sa le consume pe timp de iarna

Sistemul imunitar va fi imbunatatit

Fructele naturale sunt bogate in antioxidanti, minerale si vitamie. Astfel, contribuie la sanatatea organismului si nu in ultimul rand, ofera protectie sporita racelilor frecvente ce isi fac aparitia in sezonul rece.

Echilibreaza digestia

Asa cum am mentionat anterior, sucurile sunt mult mai usor de digerat decat fructele sau legumele consumate in stare normala. Acest lucru reprezinta un beneficiu major pentru persoanele care au probleme digestive. 

Mai mult decat atat, procesul de stoarcere elimina toate fibrele care nu sunt nutritive si care pot, de asemenea, sa ingreuneze digestia

Legume recomandate pe timp de iarna pentru obtinerea sucurilor naturale

Multe persoane aleg sucurile de fructe in detrimentul celor de legume datorita gustului. Dar daca vei alege sa folosesti un mix de legume, cu siguranta vei obtine o bautura „vedeta” pe timp de iarna.

Asadar, iata cateva sugestii:

  • Ghimbir – Este folosit adesea ca si condiment in prepararea diverselor mancaruri. Radacina, insa, are un gust foarte placut si o multime de substante care contribuie la imbunatatirea sanatatii: combate inflamatiile, ajuta digestia, elimina starea de greata. Poti adauga ghimbir in orice combinatie
  • Telina – Una dintre cele mai folosite legume in prepararea sucurilor naturale pe timp de iarna este telina. Are in componenta un continut crescut de vitamine si saruri minare. De asemenea, ajuta la reglarea nivelului de colesterol, protejeaza ficatul si reduce inflamatiile.
  • Morcovul – Daca vrei sa inlocuiesti un fruct dulce cu o leguma, morcovul este cel potrivit. Sucul de morcovi are un gust dulce si contine betacaroten, o substanta benefica asupra organismului: Favorizeaza eliminarea bacteriilor din tractul intestinal si intareste sistemul imunitar.

Asadar, cu o investitie minima poti obtine cele mai sanatoase si delicioase sucuri naturale, recomandate pentru consum in perioada sezonului rece. Da frau liber imaginatiei, incearc sa afli preferintele clientilor si ofera-le aportul zilnic de vitamine.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu